Reserveren

Jouw plek in Bed en Vrijheid?

Hebben we je kunnen overtuigen van onze troeven?

  • Nette kamers (nieuwbouw 2020)
  • Unieke locatie
  • Gegarandeerde rust en vrijheid

Reserveer dan rechtstreeks bij de gastvrouw des huizes, Josiane, via volgend telefoonnummer: 0477 67 15 51.


Wegens succes verlengd – Gedurende de winterperiode tot eind maart – als je boekt heb je exclusiviteit over het verblijf en zal je de andere kamer dus niet moeten delen met een eventuele andere boeking.

Waarborg

De waarborg (€100 voor korte overnachting, €300 voor midweek-week) dient op voorhand betaald te worden. Zonder schade wordt de waarborg uiterlijk 2 weken na vertrek teruggestort op het rekeningnummer van de huurder.

 

Indien zaken ontbreken of werden beschadigd, bij verlies van de sleutel of het niet naleven van het huisregelement, wordt de kostprijs voor vervanging en/of herstel ervan automatisch van de waarborg afgehouden.

Een reservatie bevestig je door 50% van de verblijfskost van de reservatie te betalen op de rekening van Bed en Vrijheid.

 

Het resterende bedrag, namelijk de kosten voor het verblijf, dient ten laatste 1 maand vóór de start van het verblijf gestort te zijn.

 

De waarborg kan op voorhand betaald worden of bij aankomst.

Kamer The View
bed en vrijheid woonkamer

Annulatievoorwaarden

Mocht je wegens omstandigheden je boeking dienen te annuleren, dan kan je tot één maand voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulatie tussen één maand en 1 week voor aankomst rekenen wij een administratieve kost van € 30 aan.

 

Bij annulatie binnen de week voor aankomst, wordt er een administratieve kost van 50% van het totaalbedrag van de reservatie afgehouden.

Praktisch

Neem zeker onze pagina “Praktisch” door omtrent de in-en uitchecktijden en algemene afspraken die we hanteren.

 

Denk eraan indien je volledige exclusiviteit en de gedeelde ruimtes voor jezelf wenst, dat je beide kamers dient te reserveren. Je kan dan natuurlijk ook alle faciliteiten van beide kamers gebruiken.

Bed en Vrijheid Achterzijde terras

Geboekt?

Een uitstekende keuze die je je niet zal beklagen!

 

Ga zeker nog eens door de “Foto impressie” om te wennen aan de omgeving waarin je in totale rust en vrijheid zal kunnen genieten. 

 

Vergeet niet dat we ook talloze Arrangementen hebben waarin je je verblijf kan combineren met een deugddoende massage of ochtendmeditatie.